четвртак, 6. децембар 2012.

Rođendan


Dakle sećam se kao da je juče bilo,dubok sneg i -20, 6. decembra pre tačno 39 godina,pravo iz porodilišta u prodavnicu, dadoše mi neko pivo.


Ovako sam sinoć oko ponoći najavio današnji dan. Par trenutaka tišina i sporo promicanje redova a onda se ljudi pojaviše, ne znam odakle, i krenuše čestitke rečima, melodijama i fotografijama. U početku sam pokušao da odgovorim na svaku a onda shvatim da je to nemoguće pa u ovim redovima želim da se zahvalim i izvinim svima kojima nisam uzvratio, razumećete verujem.




Neka vam predstojeći Novogodišnji i Božićni praznici budu izvor osmeha i sreće, gde ćete okruženi najmilijima proslaviti na najbolji mogući način, to vam takođe želim. 

Hvala, na pažnji i ljudskosti, i imajte mnogo zdravlja, trenutaka sreće, ljubavi i ispunjenog života, u vama i u vašim porodicama. Sigurno da neka naša nastojanja, poruke, želje..ne mogu biti dalekog dometa, ne u daleki svet, i ne mogu menjati tamo neke stvari, ali u svakodnevnom životu koji nas kao matica reke usmerava i nosi, možemo uvek više i bolje tu među nama, u obraćanju, komunikaciji, savetima, željama, pa  često i u direktnoj pomoći i akcijama za one kojima je potrebna, kao i u svemu onome što prave ljudske i životne vrednosti ističe u prvi plan, na najbolji mogući ljudski način. Sa željom da se ovako nešto ostvaruje svakodnevno još jednom hvala svima vama koji ulepšavate svaki moj dan a na jedan poseban način ste to učinili da takav bude i ovaj. Živeli. :)


vaš prijatelj Zoran...

1 коментар: